Categorieën
ASME-BPE gecontroleerde kwaliteit   
High-Tech oplossingen in Roestvaststaal  

Dit programma is gebouwd voor relaties die grote volumes kopen en/of regelmatig opdrachten plaatsen en geeft automatisch kortingen bij nieuwe opdrachten. Kortingen worden gegenereerd door twee programma’s die onafhankelijk van elkaar werken (waardoor kortingen worden gestapeld).

1.       Loyal Customer Program

Dit programma wordt geactiveerd nadat de betaling van de eerste opdracht is ontvangen. De extra korting op de vermelde prijsstelling is afhankelijk van het totaalbedrag aan orders geplaatst in de laatste 12 maanden en onafhankelijk van de extra 4% korting bij vooruitbetaling of de vaste korting (zie 2). De korting is direct zichtbaar op het overzicht van de opdracht voordat deze wordt verstuurt. De hoogte van deze korting is;

* Een korting van 2% bij een totaalbedrag groter dan €  2.000

* Een korting van 3% bij een totaalbedrag groter dan €  5.000

* Een korting van 4% bij een totaalbedrag groter dan € 10.000

* Een korting van 5% bij een totaalbedrag groter dan € 15.000

* Een korting van 6% bij een totaalbedrag groter dan € 20.000

 

2.     Dedicated Customer Program

Dit programma is speciaal voor bedrijven die regelmatig grote volumes inkopen. Met deze bedrijven wordt een afspraak gemaakt voor een vaste korting op vermelde prijsstelling. Deze korting is afhankelijk van de betalingstermijn en de omzet die in een periode van 12 maanden wordt gerealiseerd. Naast de zichtbare korting op basis van de omzet (zie 1) zal deze vaste korting in mindering worden gebracht op de factuur. Neem contact met ons op als u meent hiervoor in aanmerking te komen.

Top