Categorieën
ASME-BPE gecontroleerde kwaliteit   
High-Tech oplossingen in Roestvaststaal  

Cor Tiele, eigenaar en oprichter van BPE-Technology startte in 1993 Dockweiler BV en was meer dan 20-jaar verantwoordelijk als directeur voor de Benelux. Naast een passie voor de productie en toepassing van roestvast stalen buis en fittingen is er diepgaande kennis en ervaring opgedaan in de Semiconductor-, Biotechnische- en Farmaceutische industrie. Omgevingen waarin hij met kennis van specificaties en toepassingen, steeds het verschil kon maken voor zijn partners. Hierbij spelen de kwaliteit, zekerheid en traceerbaarheid van producten een cruciale rol.

In 2015 hebben BPE-Technology en CSE besloten om hun gemeenschappelijke kennis en expertise in te zetten voor de Europese markt. De CSE-Group www.csee.com.tw is een van de grootste producenten van hoogwaardige buis en fittingen in Azië met 5 productiefaciliteiten en meer dan 800 gespecialiseerde werknemers. Met geavanceerde productie technologie worden reeds decennia oplossingen ontwikkeld en producten geproduceerd voor de wereldwijde markt, waarbij wordt voldaan aan alle relevante certificeringen zoals ISO 9001, PED, SGS, 3A, TUV en EHEDG. Om de Europese markt optimaal te bedienen is er naast de bestaande faciliteiten, in Thailand een uitbreiding gerealiseerd waar alleen ASME-BPE buis en fittingen worden gereinigd, gecontroleerd, verpakt, opgeslagen en verzonden volgens de hoogste Europese normen.

BPE-Technology heeft als eerste in Europa een Webshop waar iedereen 24/7 toegang heeft tot product specificaties, netto prijsstelling en aanwezige voorraad. Bestaande klanten kunnen daarnaast aanvullende informatie inzien over opdrachten per project/locatie, certificaten en alle overige documenten. Hiernaast hebben zij toegang tot het “Loyal Customer Program” wat op basis van eerdere samenwerking automatisch voordelen biedt bij nieuwe opdrachten.

Naast een hoogwaardige product kwaliteit en toegang tot relevante informatie, is het prijstechnische voordeel wat BPE-Technology biedt aanzienlijk. Er is immers geen kostbaar en vertragend distributie netwerk en producten met een lage omzetsnelheid worden op een “time to market” basis geproduceerd. De snelheid waarmee opdrachten worden verwerkt, de kwaliteit van de producten en een concurrerende prijsstelling zorgen voor een aanzienlijk voordeel in de huidige markt.

Met deze innovatieve aanpak heeft de klant 24/7 toegang tot informatie gebaseerd op kennis, expertise, kwaliteit en zekerheid, ondersteund door een team van specialisten voor vragen en advies. Wij heten u van harte welkom in de eerste online ASME-BPE winkel die altijd geopend is en kijken uit naar een succesvolle en prettige relatie met u,

 

Het BPE-Team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top