Categorieën
ASME-BPE gecontroleerde kwaliteit   
High-Tech oplossingen in Roestvaststaal  

 

  De voordelen

ASME-BPE producten met een hoge kwaliteit, een aantrekkelijke prijsstelling en het gemak van online bestellen. U heeft 24/7 toegang tot alle gegevens die u nodig heeft, zoals prijzen, beschikbaarheid en specificaties. Met een account kunt u op elk gewenst moment uw zending lokaliseren, uw complete orderhistorie inzien, uw certificaten downloaden of eenvoudig bestellingen plaatsen. Ervaar de voordelen van een Europese aanbieder en een interactieve webwinkel die met u meewerkt.

  Persoonlijke prijzen

Een account biedt maatwerk wanneer u regelmatig bestelt of een bepaald bestelvolume overschrijd. Uw prijzen worden automatisch aangepast door een Loyal Customer Program, wat op basis van de samenwerking een aanvullende korting berekent en toekent.

  ASME-BPE assortiment

Buizen, fittingen, clamps, USP Class VI gaskets, meer dan 1.000 artikelen 24/7 online met alle informatie die u nodig heeft om een project uit te voeren, een offerte te maken of een opdracht te verkrijgen. Het hele assortiment wordt elke 10 minuten aangevuld en up-to-date gehouden.

  Snelle levering zonder risico

Bestelling geplaatst voor 17.00 uur? Dan kunt u deze dezelfde avond nog ophalen – wij zorgen dan dat uw koffie en bestelling klaarstaan. Bezorgen doen we gratis de volgende werkdag (met uitzondering van buis) in België, Engeland, Nederland en het grootste deel van Duitsland. Of het nu klein, lang, licht of zwaar is, de snelheid en de zorg waarmee wij uw opdracht omringen is kosteloos vanaf een orderbedrag van >€ 200. Niet tevreden: dan kunt u een complete order binnen 14-dagen retourneren en wordt deze gecrediteerd.

  24/7 beschikbaar

Informatie over onze producten en toepassingen kunt u op ieder moment van de dag terugvinden in onze interactieve website. Waar en wanneer u maar wilt, zelfs op uw telefoon. Ook als u aanvullende vragen heeft of geen tijd om uw order in te voeren zijn wij u graag van dienst. Bel ons op +31 652 407 462 of e-mail naar info@bpe-technology.com en we ondernemen direct actie!

Top