Categorieën
ASME-BPE gecontroleerde kwaliteit   
High-Tech oplossingen in Roestvaststaal  

CSE www.csee.com.tw is in 1993 gestart door een groep specialisten met een langdurige ervaring in het ontwerp en de productie van roestvaststalen producten voor de Sanitaire, Biotechnische en Farmaceutische industrie. Na een belangrijke positie te hebben opgebouwd in de sanitaire industrie en met vacuüm technologie, hebben zij anno 2022 productiefaciliteiten in China, Taiwan en Thailand, waar meer dan 1300 vaste medewerkers een productie-oppervlak van 70.000m2 benutten om de verschillende markten te bevoorraden. Hiermee wordt een omzet gerealiseerd van meer dan 90 miljoen USD en is CSE is een van de grootste producenten die OEM en voorraadhouders toeleveren in Azië en Amerika.

In 2013 heeft het management van CSE - onder leiding van Roger Shi - besloten de kennis en productie ervaringen met ASME-BPE producten ook in te gaan zetten voor de Europese markt. Een markt die tot eind 2014 alleen indirect werd beleverd via “producenten” die door CSE geproduceerde ASME-BPE producten onder hun eigen label/naam verkopen. Een beslissing die door de schaalvergroting en bijbehorende flexibiliteit voordelen bieden aan huidige en nieuwe relaties. Hiermee wordt beantwoord aan de wens vanuit een sterk veranderende markt, waar “kwaliteit en zekerheid” gecombineerd moet zijn met “snelheid en service” tegen een aantrekkelijk prijsniveau. Om dit te kunnen realiseren heeft men In Thailand een uitbreiding gerealiseerd waardoor QA, verpakkingslijnen en opslag van ASME-BPE buis en fittingen in een gecontroleerde omgeving is geconcentreerd. De hoge gelijkblijvende kwaliteit, ondersteuning en service – gecombineerd met eigen flexibele productielijnen, EP faciliteiten en reinigings-centra staan garant voor een win-win relatie met u als gebruiker.

CSE is gecertificeerd door bijna alle belangrijke instanties als ISO 9001/TUV en heeft een grote hoeveelheid goedkeuringen en samenwerkingsverbanden zoals met 3A en EHEDG.

 

 

 

 

 

Top